Theatergroep TOBO speelt ‘Drie keer gebroken’
Nooddamcentrum, Noorddammerweg 1, Amstelveen
za 14 oktober 20:15

Een zwarte komedie van de bekroonde Franse schrijver Rémi De Vos.

Drie koppels, drie breuken, drie verhalen.

Een vrouw verlaat haar man nadat ze een geweldig diner voor hem heeft gekookt, een man bekent tegenover zijn vrouw dat hij een affaire heeft met een brandweerman, en een stel overweegt uit elkaar te gaan nadat ze er over nadenken om van hun kind af te komen. Maar wie zal er in deze drie breuken uiteindelijk in slagen de ander te verlaten?

Rémi De Vos toont ons een intrigerende kijk op menselijke relaties door een absurdistische bril en een komische grimmigheid à la Alex van Warmerdam. Waarom genoegen nemen met een vreedzame breuk als wraak, drama en verbijstering laten zien hoeveel we om elkaar geven?

Na succesvolle voorstellingen in Frankrijk, Engeland en zelfs in China is komende oktober de première voor het Nederlandse publiek. Regisseur Jules Noyons, een creatieve alleskunner, regisseert het stuk dat vertaald is door Ruud Ruissaard (van Theatergroep TOBO!). Het wordt gespeeld door Yolanda Nunez, Ruud Ruissaard, Marieke Dorsman, Peter Lichtenveldt, Rina van der Meulen en Carles Wolterman.

Theatergroep TOBO ziet u graag verschijnen op 13, 14 en 15 oktober aanstaande. De voorstellingen op vrijdag en zaterdag beginnen om 20.15 uur, het zondagmiddag matinee om 14.00 uur. De toegang bedraagt 15 euro.