Fellows Bigband zoekt muzikanten Muziek
Geplaatst op 12 oktober 2023
Bekijk het
overige
nieuws
overzicht

De Fellows Bigband is na een lange zomer ook weer begonnen aan het nieuwe jaar. Onlangs hebben ze gespeeld op het Big Music Cruise in Gorinchem, een bigband festival georganiseerd door Bigband Gorcum en CSG-Gorcum.

Op een prachtig podium op de Grote Markt midden in het centrum van Gorinchem traden de hele zaterdag bigbands op het uit het hele land. De Fellow Bigband trad als eerste op en speelden een aantal prachtige stukken van ballads tot traditionele swing en ook een eigen compositie van de dirigent Loet van der Lee, die zelf ook nog een prachtige solo speelde. Het was een enthousiast optreden en fijn begin van het festival.

Lijkt het je leuk om met de Fellows Bigband mee te spelen, dan komt dat goed uit, want er nog plaats voor een paar muzikanten. Ze repeteren op donderdagavonden in het Noorddamcentrum. Fellows Bigband is op zoek naar trompettisten en een bastrombonist. Ook zijn ze vaak op zoek naar invallers, want ze streven ernaar om compleet te repeteren. Wil je een keer meespelen, neem dan contact op: info@fellowsbigband.nl.Amateurkunst Amstelveen

Heeft u vragen? Neem contact op

Meld je aan voor de nieuwsbrief