De Fellows Bigband Muziek
Over onze vereniging website

De Fellows Bigband uit Amstelveen speelt een veelzijdig repertoire aan bigband muziek. We spelen klassieke bigband swingnummers tot een moderner repertoire, waaronder latin, funk en pop. We werken ook regelmatig samen met zangers en/of zangeressen. We zijn inmiddels weer goed opgestart na de corona periode. We zijn weer helemaal terug en klaar om op te treden.

Sinds de oprichting in 1981 heeft de Fellows Bigband zich ontwikkeld tot een veelzijdige band die in te huren is voor allerlei soorten evenementen. Hieronder een filmpje van de band met o.a. zangeres Ingrid Simons. De band speelt ook enkele composities van bandleider Loet van der Lee die gearrangeerd zijn voor bigband bezetting. De band speelt in klassieke bigband bezetting: trompetten, trombones en saxen en een ritme sectie.

De band wordt vakkundig en enthousiast geleid door jazztrompettist Loet van der Lee. De band repeteert bijna iedere donderdag in het Noorddamcentrum in Amstelveen. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met info@fellowsbigband.nl

De Fellows Bigband op YouTube: https://youtu.be/-CcNPCkYUoM